BinnenstadKabelkrantNieuws uit ZwolleZwolle-Zuid

Onderhoud aan Van Karnebeekstraat en Hanzelaan

Zwolle – Vanaf maandag 17 tot en met vrijdag 21 mei vinden er aan de Van Karnebeekstraat en de Hanzelaan onderhoudswerkzaamheden plaats. Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor het verkeer.

Van Karnebeekstraat

In de Van Karnebeekstraat krijgt het gedeelte van de Burgemeester van Roijensingel tot de Zuiderkerkstraat nieuw asfalt. Als alles volgens planning verloopt, is het werk op vrijdag 21 mei klaar.

Tijdens de werkzaamheden gelden verschillende omleidingen. Deze staan aangegeven met gele borden. De omleiding voor de Karnebeekstraat gaat via de Zeven Alleetjes en de  Zuiderkerkstraat. Daarnaast gaat verkeer wat de Van Karnebeekstraat uit rijdt, via de Deventerstraatweg, Hortensiastraat, Wethouder Alferinkweg en Luttenbergstraat. Tegelijkertijd blijft de van Ittersumstraat bereikbaar via de van der Laenstraat.

De grote parkeerplaats en de parkeerplaats achter de coffeeshop blijven vanaf de Zuiderkerkstraat bereikbaar.

© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop

Hanzelaan

In dezelfde periode werkt men ook aan de Hanzelaan. Deze straat gaat men opnieuw asfalteren. Het gaat om het gedeelte vanaf de in- en uitrit van het rijkskantorengebouw tot de aansluiting IJsselallee. De Hanzelaan is daardoor tijdens de werkzaamheden afgesloten in beide rijrichtingen.

De omleiding loopt via Koggelaan, Hanzeallee, IJsselallee en omgekeerd. De omleiding staat aangegeven met gele borden. De parkeerplaatsen achter het rijkskantorengebouw blijven toegankelijk via de Hanzelaan vanuit Hanzeland.

Gerelateerde artikelen

Back to top button