Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Tien verdachten aangehouden na geweldsdelict station Stadshagen

Zwolle – Donderdagavond 13 mei zijn er op station Stadshagen drie medewerkers van het vervoersbedrijf Keolis mishandeld. De politie ging de wijk in, om vervolgens tien verdachten aan te houden voor het gepleegde geweld. De politie is nog op zoek naar getuigen en omstanders die het geweldsdelict hebben gefilmd.

Het was druk gisterenavond in Stadshagen. Er waren meerdere wagens van de politie in de wijk. Er is onder andere een aanhoudding verricht aan de Hasselterweg bij het tankstation.

Eerder dit jaar was het ook raak op station Stadshagen. Op 27 februari had een 27-jarige man uit Kampen had een personeelslid van Keolis mishandeld .

De politie zoekt nog getuigen en omstanders die de mishandeling van gisteren hebben gefilmd. Heb je tips? Neem dan contact op met 0900-8844.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button