112 nieuwsNieuws uit Zwolle

Steekpartij in de Bitterstraat

Zwolle – Vrijdagochtend was er een steekpartij in de Bitterstraat in het centrum van Zwolle. Het slachtoffer is overleden. De politie is op zoek naar de voorvluchtige dader. Het gaat om een man van 180 cm, witte huidskleur, blond haar, zwarte jas Northface en een donkere broek. Een politiehelikopter zoekt momenteel boven de stad naar de verdachte.

Hulpdiensten zijn vrijdagmorgen uitgerukt voor een melding van een steekincident op de Bitterstraat in Zwolle. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. In de straat staan twee ambulances en de politie heeft de straat met linten afgezet. Voor medische ondersteuning is een traumahelikopter opgeroepen. Deze landde op het Rodetorenplein. In verband met het steekincident is de politie op zoek naar de verdachte.

Een melding van een steekpartij in het centrum van Zwolle. Het slachtoffer lijkt er zeer ernstig aan toe te zijn, hulpdiensten volop bezig met de medische behandeling. Traumaheli geland bij het Maagjesbolwerk terwijl de politieheli boven het centrum cirkelt.’, Schreef Stefan Verkerk op Twitter. 

Het gaat om een man van 180 cm, witte huidskleur, blond haar, zwarte jas Northface en een donkere broek. Een politiehelikopter zoekt momenteel boven de stad naar de verdachte.

Updates volgen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: Vincent Corjanus

Hoi! Mijn naam is Vincent Corjanus. RTV Oost heeft mij geplaatst, namens de NOS, bij RTV Focus Zwolle om het team te komen versterken. Schrijven is voor mij hetzelfde als ademhalen. Of ik nou een achtergrondverhaal, een lied of een gedicht schrijf; het komt allemaal uit dezelfde bron. Als journalist deed ik interviews met o.a. Jules Deelder, Frank Boeijen en Barry Hay. Daarnaast ben ik dichter en singer-songwriter. Met mijn dichtbundels en poëtische popliedjes reis ik regelmatig stad en land af. www.vincentcorjanus.nl
Back to top button