Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieVoorpagina

Nieuwjaarsrecepties politieke partijen Zwolle – Agenda

De politieke partijen in Zwolle geven in de komende twee weken nieuwjaarsrecepties. Hieronder is een overzicht te vinden van de data en tijden waarop de nieuwjaarsrecepties zullen plaatsvinden.

CDA

Op vrijdagmiddag 9 januari organiseert het CDA Zwolle een nieuwjaarsreceptie bij boekhandel Westerhof (Jufferenwal 2). De receptie start om 18.00 en zal eindigen om 21.00.
Aanmelden:

CDA Zwolle

VVD

Op 11 januari organiseert VVD Zwolle en nieuwjaarsreceptie. Meer informatie volgt via hun website.

D66

Tijdens de nieuwjaarsborrel in ‘t Proeflokaal ontvangt D66 Zwolle graag haar leden om samen het glas te heffen op 2015. De bijeenkomst is op dinsdagavond 13 januari en het reguliere Dcafe vervalt. Lokatie is ‘t Proeflokaal aan de Blijmarkt. Aanvang 19:30 uur. Namen van de prominenten volgen.

GroenLinks

GroenLinks Zwolle nodigt u uit om aan het begin van het nieuwe jaar in gesprek te gaan over uw verwachtingen voor 2015. De nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats op woensdag 15 januari om 20.00 aan Zerboltstraat 63A.

ChristenUnie

De nieuwjaarsreceptie vindt plaats op 6 januari in de Creatieve Coöperatie (Esdoornstraat 3) en start om 20:00 uur. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

PVDA

Het bestuur nodigt u graag uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst om het glas te heffen op een nieuw jaar. Wij verwachten u op 11 januari om 15:00 uur in ons regiokantoor aan het Diezerplein 33 en sluiten rond 18:00 uur de borrel af.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button