Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieVoorpagina

Nelleke Vedelaar bedankt inwoners voor bijzondere momenten, verbinding en vertrouwen

Zwolle – Vrijdagmiddag nam Nelleke Vedelaar afscheid als wethouder van Zwolle. Ze is op 7 oktober gekozen als nieuwe partijvoorzitter van de PvdA.

Zeven jaar wethouder

In haar ontslagbrief verteld ze dat ze met veel plezier en enthousiasme haar taak heeft gedaan. Nelleke Vedelaar was sinds 2010 wethouder van Zwolle. Ze bedankt alle collega’s en bedrijven waarmee ze mocht samenwerken. Boven alles bedankte ze de inwoners van Zwolle voor de bijzonder momenten, de verbinding en het vertrouwen dat ze kreeg.

Vedelaar: ”Ik heb mijn werk mogen doen in een periode waain Zwolle zich ontwikkelde tot een stad van jewelste. Een stad om trots op te zijn. Een sociale stad waar mensen naar elkaar omkijken.”

Vedelaar haalt in haar ontslagbrief ook de fijne samenwerking binnen de gemeenteraad aan: ”Ik ben dankbaar voor de goede en fijne samenwerking binnen en met de gemeenteraad van Zwolle. Mijn collega wethouders bedank ik voor de mooie verbinding die we met elkaar hadden, voor het collegiale bestuur dat we vormden en voor het tomeloze lachen met elkaar. Onze voorzitter bedank ik voor zijn wijsheid, rust, humor en voor de ruimte die hij me gaf mezelf te zijn. Alle medewerkers van de gemeente Zwolle en al die mooie organisaties en bedrijven in onze stad bedank ik voor de passie die we deelden: de passie voor onze stad en onze inwoners.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button