112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Mishandeling – Grote Markt – Voorstraat Zwolle

Zwolle – In oktober van dit jaar werden twee mannen uit Wijhe en Broekland mishandeld  tijdens het uitgaan in de Voorstraat in Zwolle. De mishandeling staat op beeld. De politie is op zoek naar informatie in deze zaak. Herken je deze man? Laat het de politie weten via 0900-6070.

De slachtoffers waren op zondag 23 oktober rond 03:00 uur met een groep vrienden in de Voorstraat in Zwolle toen er twee jongens op hen af kwamen lopen. Na een korte woordenwisseling greep één van de daders een slachtoffer bij zijn neus en direct daarna sloeg de tweede dader het slachtoffer hard op zijn gezicht. Ook de andere dader wilde vechten en trapte van zich af. Terwijl de man die de eerste klap incasseerde het bloed van zijn gezicht veegde kreeg ook het andere slachtoffer een harde vuistslag in zijn gezicht. De twee vechtersbazen werden uit de rij gewerkt door omstanders en vertrokken vervolgens.

Vragen

Gelukkig kon één van de verdachten kort na het incident worden aangehouden. Maar via deze verdachte komt de politie niet uit bij de tweede verdachte. De politie wil daarom graag weten wie deze jongeman is.

Gerelateerde artikelen

Back to top button