112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Overval Wibra Bachplein Zwolle; wie weet meer over de vluchtroute overvaller?

Zwolle – In Zwolle werd op zondag 11 december de Wibra aan het Bachplein in de wijk Holtenbroek in Zwolle overvallen. De man bedreigde een winkelmedewerkster met een mes en eiste geld. Wie weet er meer over zijn vluchtroute of heeft camerabeelden?

Omschrijving

Rond 15:10 uur kwam de man de winkel binnen en bedreigde de aanwezige winkelmedewerkster met een mes. Na een greep uit de kassa ging hij ervoor. De man is ongeveer 1.70m lang, licht getint. Hij was die dag volledig in het zwart gekleed, droeg een bivakmuts en had een tasje bij zich. Verder sprak hij Nederlands met een buitenlands accent.

Vragen

De politie heeft de volgende vragen:

  • We weten dat de overvaller mogelijk gezien is in de Proporastraat. Daar is hij de parkeerplaats opgerend en vanaf daar houdt het spoor op. We willen dus graag weten in welke richting de overvaller verder is gevlucht.
  • Verder zijn we op zoek naar getuigen. Heb je iets gezien dat mogelijk met de overval te maken heeft? Dan spreken we je graag. Woon je in Holtenbroek en heb je misschien camerabeelden waar de overvaller op staat? Ook dan horen we het graag!
Tipformulier

Gerelateerde artikelen

Back to top button