Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Middenvelder Wout Brama naar PEC Zwolle

Wout Brama wordt per direct aan de selectie van PEC Zwolle toegevoegd. De drievoudig Nederlands international staat vrijdag voor het eerst op het trainingsveld. De 28-jarige Brama zat zonder club, nadat de middenvelder negen seizoenen bij FC Twente onder contract stond. In die periode werd hij eenmaal landskampioen, won hij de KNVB Beker en twee keer de Johan Cruijff Schaal.

Wout Brama: ,,Door mijn overgang naar PEC Zwolle heb ik een mooie kans om weer wedstrijdritme op te doen. Ook denk ik dat de manier van voetballen hier, bij mij past. Ik heb nog altijd de wens om in het buitenland te voetballen, alleen twijfelden de clubs die nu geïnteresseerd waren aan mijn fitheid.“

Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,Voor PEC Zwolle is Wout Brama een absolute kwaliteitsinjectie. Zowel voetbaltechnisch als met zijn ervaring is hij een toegevoegde waarde voor ons. Belangrijk daarbij is natuurlijk wel dat hij snel wedstrijdfit wordt. We gaan in eerste instantie een verbintenis met elkaar aan voor één seizoen, waarin er in de winterstop een evaluatiemoment zit om te kijken of de samenwerking voor beide partijen naar tevredenheid verloopt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button