Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Martijn Mooten zoekt biologische vader Paul – Café de Stoof ’89

Via het KRO programma Adres Onbekend zoekt Martijn Mooten zijn biologische vader Paul.

De 26-jarige Martijn Mooten weet sinds een paar jaar wie zijn biologische vader is: “Mijn moeder heeft me altijd verteld dat ik het resultaat was van kunstmatige inseminatie. Maar ik wist dat er iets niet klopte. Een paar jaar geleden heeft ze me de waarheid verteld. Ik ben de zoon van een Spaans-Nederlandse vader.”

De moeder van Martijn woont eind jaren tachtig in Zwolle. Ze is dan 39 jaar. “Ze was net een paar jaar gescheiden en woonde alleen in Zwolle. In café De Stoof leerde ze Paul kennen. Ze heeft een dag met hem opgetrokken en ze is zwanger van hem geraakt. Daarna heeft ze hem nooit meer gezien. Hij weet dus ook niet dat hij ergens een kind heeft rond lopen.”

Veel kan ze Martijn ook niet vertellen over zijn vader. “Hij was in Zwolle bij familie of vrienden op bezoek. Hij had een Spaanse vader en een Nederlandse moeder. “Mijn moeder zegt altijd dat ik sprekend op hem lijk. Ook weet ze nog precies te vertellen wat hij die dag droeg: zwarte leren mocassins en een blauw jasje. Grappig genoeg zijn dat dingen die me aanspreken, omdat ik kleding ook heel belangrijk vind.”

Aanknopingspunten

  • Paul, geboren omstreeks 1950
  • kwam in 1989 in café De Stoof in Zwolle
  • heeft een Spaanse vader en een Nederlandse moeder
  • tweetalig opgevoed
  • zwart haar, donkere wenkbrauwen en droeg zwart leren mocassins en een blauw jasje
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button