Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Zwolse LoveBoat in Gay Pride – Come aboard, we’re expecting you

Inschrijving deelname The LoveBoat geopend!

Voor het eerst in de geschiedenis zal er een Zwolse boot meevaren in de optocht van de Amsterdamse Gay Pride. Het thema van dit jaar is, heel toepasselijk “share”. The Loveboat wil Zwolle als provincie hoofdstad van Overijssel, op de kaart gaan zetten als een stad waarin je kunt delen. Waar je bent zoals je bent, je bent zoals je bent, waar je kan zijn wie je bent. Middels deelname aan dit unieke evenement, wil de stichting i.s.m. de gemeente Zwolle en tal van andere organisaties de aandacht op een positieve manier richten op de integratie en acceptatie van homoseksualiteit. Een blauw witte boot met een gemêleerd gezelschap dat durft te delen en met een gekleurd gezelschap dat openstaat voor anderen maar ook zeker voor zichzelf.

Inschrijven

Inschrijven voor deelname aan boord van de LoveBoat kan via de site (www.theloveboatzwolle.nl), je dient aan een aantal voorwaarden voordoen. Weten of je meevaart? Kom vrijdag 5 juni om 21.00 uur naar Bar Stout aan de Kamperstraat 5 in Zwolle. Hier wordt tijdens een ‘speciale’ LoveBoat Bingo na iedere ronde bekend gemaakt wie er zijn ingeloot om 1 augustus met ons mee te varen.

Inschrijven

Gay Pride 20 jaar

Amsterdam Gay Pride is een festival om te vieren dat je kunt zijn wie je bent en mag houden van wie je wil. En om aandacht te vragen voor mensenrechten in het algemeen en de acceptatie en gelijkheid van LHBT’s in het bijzonder, waar ook ter wereld. In 2015 viert de Amsterdamse Gay Pride haar 20-jarige bestaan. Onder het motto: SHARE LOVE, LOVE DIFFERENCES roept de Amsterdamse Gay Pride iedereen op om zijn visie op het thema te delen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button