Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Man overleden bij verkeersongeval

‘s – Heerenbroek – Bij een verkeersongeval op de Zwolseweg is donderdagavond 9 oktober rond 20.30 uur een 70-jarige automobilist uit Zwolle ter plaatse om het leven gekomen. Bij het ongeval raakten drie vrouwen gewond.

Een 24-jarige Zwollenaar draaide met zijn combinatie van landbouwtractor + aanhangwagen, komende vanuit de richting Zwolle, rechts af een inrit op. In verband met een langs de weg geparkeerde auto moest hij de bocht ruimer nemen, waarbij de platte wagen op de linker weghelft terecht kwam. De 70-jarige Zwollenaar, komende vanuit de richting Kampen, reed daarbij frontaal op de aanhanger. Daarna schoot zijn auto verder door en kwam frontaal in botsing met een hem tegemoetkomende personenauto, bestuurd door een 33-jarige vrouw uit Kampen. Zowel zij als twee inzittende vrouwen in deze auto raakten daarbij gewond. De vrouwen werden per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De weg was geruime tijd versperd voor de werkzaamheden van de hulpdiensten. Naar de toedracht van het ongeval is een nader onderzoek gestart. .

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button