Voorpagina

Man (48) overleden bij schietincident

Op woensdagochtend 3 september werd om 05.55 uur meerdere malen geschoten op een personenauto op de Akkerbergstraat (Stadshagen). De bestuurder van de auto, Robert Voorhorst eigenaar Cooks & Cooking, raakte hierbij zwaar gewond. Korte tijd later is hij overleden aan zijn verwondingen. Zijn auto kwam na het schietincident verderop in de straat tot stilstand in een tuin.

De politie is op zoek naar getuigen. Mensen die voor of na het incident iets gezien hebben wat met deze zaak te maken kan hebben (gehad) worden dringend verzocht om contact op te nemen. Zo zou er kort na het incident een auto zijn weggereden. Mogelijk zijn er mensen die de dagen voorafgaand aan het incident verdachte personen of voertuigen in de buurt hebben gezien. Ook mensen die mogelijk meer kunnen vertellen over de aanleiding voor dit schietincident worden verzocht om zich te melden. Zij kunnen contact opnemen met de gratis tiplijn van de politie 0800-6070 of anoniem informatie doorgeven via Bel-M 0800-7000.

Meer bekijken
đź’¬ WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button