Voorpagina

Van Wonderen en PEC Zwolle uit elkaar

Directeur commerciële en algemene zaken Edward van Wonderen en PEC Zwolle gaan uit elkaar. Van Wonderen heeft de club medegedeeld zijn werkzaamheden na drie werkzame jaren, vanaf 1 oktober neer te leggen. De reden hiervan is dat er een verschil van inzicht is ontstaan over de uitvoering van de werkzaamheden. 

Van Wonderen heeft besloten terug te treden op het moment waarin de club, na de promotie vanuit de Jupiler League in 2012, de gewenste positie inneemt als stabiele middenmoter in de Eredivisie. Recentelijk werden er in de vorm van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal ook nog twee prijzen aan de palmares van de club toegevoegd. In de afgelopen periode heeft Van Wonderen met zijn commerciële team de sponsoren in het toplevel voor meerdere jaren aan de club verbonden. Hiermee is er een basis gelegd voor verdere groei van de club.

PEC Zwolle bedankt Van Wonderen voor zijn inzet en betrokkenheid bij de ontwikkeling van PEC Zwolle en wenst hem veel succes in het vervolg van zijn carrière. De positie van Van Wonderen wordt voorlopig op interim basis ingevuld door Adriaan Visser, de huidige voorzitter van PEC Zwolle.

Edward van Wonderen: ,,Ik ben er trots op om drie jaar bij PEC Zwolle te hebben gewerkt. De komende periode ga ik gebruiken om mijn werkzaamheden over te dragen. Graag wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button