Voorpagina

Highlights Stadsfestival Zwolle

Vanavond is de tweede avond van het Stadsfestival Zwolle 2014. Ook deze avond zijn er weer een hoop dingen te doen en treden er veel artiesten op. 

Een van de hoogtepunten van vanavond is zeker Typhoon. Hij heeft net zijn nieuwe plaat ”lobi da basi” uitgebracht en is dit jaar de nieuwe huisband van De Wereld Draait Door. Typhoon speelt om 22:00 op het Rodetorenplein.

De huisband van radio 6, The Cool Quest, staat vanavond ook op het Rodetorenplein. In het najaar van 2013 gaf The Cool Quest met de release van de EP ‘In Spite Of’ hun eerst visitekaartje af. De EP weerspiegelt de ijzersterke live-reputatie van de band. Ze spelen om 20:00 op het rodetorenplein.

Het DJ collectief, soulclap, draait vanaf 19:00 op het Rodetorenplein een lange set.  Het collectief draait tijdens het festival “the founding father of Soulclap” Ome Funk de beste (future) classics, obscure juweeltjes en hits uit de funk, soul, jazz, samba, latin, hiphop, afro, boogie, soulful house en disco.

Om 16:00 staat zangeres Emma Lou op het Rodetorenplein. Ze schrijft prachtige liedjes met een verhaal(tje): muziek tussen kleinkunst en popmuziek in. Oprechte en sarcastische teksten over de liefde, het leven, irritaties en onzekerheden. 

                                                                                                                                                                                                 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button