Gemeenteraadsverkiezingen 2022Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieVoorpagina

Lijsttrekkersdebat Zwolse Stemmen op 14 maart

Zwolle – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart kruisen de lijsttrekkers van de tien Zwolse politieke partijen nog eenmaal de degens. Dit slotdebat onder de titel Zwolse Stemmen vindt op maandagavond 14 maart plaats in de Hanzestrohmzaal van Schouwburg Odeon. Iedereen is van harte welkom.

De lijsttrekkers worden door presentator Boudewijn Koops aan de tand gevoeld over de plannen van hun partij voor de komende vier jaar. Het belooft een interessante avond te worden, waarbij veel verschillende onderwerpen de revue passeren. Thema’s die aan bod komen zijn onder meer woningbouw, veiligheid, verkeer en kunst & cultuur. Het debat wordt georganiseerd door de gemeente Zwolle en is live te volgen via de livestream op www.zwolle.nl/slotdebat.

Iedereen welkom

Maandagavond 14 maart is iedereen vanaf 19.30 uur van harte welkom voor de inloop in Schouwburg Odeon (Blijmarkt 25). Het debat begint om 20.00 uur. Na afloop (circa 21.15 uur) staat er een drankje klaar.

Meer informatie

Praktische informatie over stemmen in Zwolle, verkiezingsprogramma’s, de Verkiezingskrant en de Stemhulp zijn te bekijken op www.zwolle.nl/verkiezingen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button