Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Leuke avond voor selectie PEC Zwolle

Woensdag stond er voor de selectie één training op het programma. In het ochtendgloren rolde de eerste bal om 10.00 uur. Aanwinst Sheraldo Becker trainde voor het eerst met de groep mee. De rappe buitenspeler liet zich meteen gelden, door zijn eerste bal prachtig in de kruising te krullen. Vanwege de warme weersomstandigheden, de 35 graden werd woensdag aangeraakt, vonden er logischerwijs vele drinkpauzes plaats. Desalniettemin was het een intensieve training, waarbij de spelers tot het uiterste gingen om de winst te pakken.

In de middag waren de spelers vrij. Veel mannen grepen deze kans aan om te relaxen in het zwembad. Ook ging een grote groep kijken bij de indoor training van de Springboks. Dit nationale rugby-elftal van Zuid-Afrika traint op hetzelfde complex als PEC Zwolle.

In de avonduren stonden twee activiteiten gepland. Allereerst vond er een bijeenkomst plaats georganiseerd door het Nederlandse Consulaat. Bij het trapveldje dat vorig jaar o.a. door PEC Zwolle werd aangeboden was er uitgebreid de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Ook werd de samenwerking tussen het Nederlands Consulaat, KNVB, Universiteit van Stellenbosch en PEC Zwolle onder het licht gehouden. Er werden mooie woorden gesproken door onder anderen Johan van Geijn (KNVB) en Bonnie Horbach (Nederlands Consulaat). Ook de sponsoren die PEC Zwolle achterna gereisd zijn, waren hierbij van de partij.

Met diezelfde sponsoren ging de selectie vervolgens uit eten. In een sfeervol restaurant werd er een heerlijk maal genuttigd aangeboden door de sponsoren. Na de drie gangen zette Ernst Schuttelaar een lied in, dat door de gehele groep luid werd meegezongen. En zo kwam er een einde aan een gezellige avond.

Gerelateerde artikelen

Back to top button