LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Leeftijd bezoekers Timeless Zwolle verhoogd van 16 naar 18 jaar

Sinds de invoering van de nieuwe alcoholwet op 1 januari 2014 hebben een aantal horecagelegenheden hun minimale leeftijd opgeschroefd naar een minimumleeftijd van 18 jaar. Timeless heeft in 2014 geen gebruik gemaakt van deze alcoholwet, maar voelt zich nu dan toch genoodzaakt om de toegangsleeftijd aan te passen.

Timeless verhoogt niet direct de de minimumleeftijd naar 18 jaar, maar komt met een overgangsperiode. Alle bezoekers die op het moment van invoering van de nieuwe horecawet al 16 jaar of ouder waren zal Timeless nog steeds toelaten. Dit betekent dat je voor 1 januari 1998 geboren moet zijn om toegang te krijgen tot Timeless.

Op deze manier zal gedurende het komende jaar de leeftijdsgrens langzaam opschuiven, zodat Timeless op 1 januari 2016 de grens van 18 jaar bereikt. Vanaf dat moment is voor de bezoekers bij Timeless de minimum leeftijd van 18 jaar van toepassing.

Bovenstaande maatregel gaat in vanaf vrijdag 9 januari 2015 en is alleen van toepassing op het toegangsgebied en staat los van de alcoholwet.

Gerelateerde artikelen

Back to top button