Kunst & CultuurKunst in de kijkerNieuws uit Zwolle

‘Kunst in de Kijker’ met kunstenaar Dennie Boxem #15

Presentatie: Mariekus

Zwolle – In deze vijftiende aflevering van “Kunst in de Kijker” maakt verslaggeefster Mariekus kennis met kunstenaar Dennie Boxem. Ze ging naar Theater De Spiegel om hem daar te ontmoeten. Dennie vertelt Mariekus over zijn leven als kunstenaar.

“Dennie is een verbinder van kunst en cultuur. Hij geeft kunstenaars een podium met zijn exposities. Maar hij maakt zelf ook fantastische kunst. Zijn werk geeft je stof om na te denken. Er zit een verhaal in. Een vastgelegd stukje geschiedenis met zijn grapjes verstopt in de doeken,” vertelt Mariekus. “Hij is geïnspireerd door Leonardo da Vinci. Houd Dennie in de gaten … een groot talent uit Zwolle!”

Het programma ‘Kunst in de Kijker’ wordt iedere twee weken uitgezonden op RTV Focus Zwolle. Presentatrice Marieke Hiemstra laat u in iedere aflevering op verrassende wijze kennis maken met een bijzondere kunstenaar uit Zwolle. Een lach, een traan, een goed verhaal, het pad van de kunstenaar!

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button