KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Kinderkoor Konstantijn start Zomerproject op 24 mei

Zwolle – Op 24 mei start Kinderkoor Konstantijn het zomerproject. Jongens en meisjes van 8-12 jaar die willen ontdekken of zingen in een koor iets voor hen is, kunnen meedoen aan het project en zo meezingen in het Kinderkoor. Zes weken lang staat tijdens de repetities de zomer centraal in de keuze van de liedjes. Aan het eind wordt er afgesloten met een optreden.

Al sinds de oprichting, 30 jaar geleden, zingen kinderen met heel veel plezier in Kinderkoor Konstantijn. Dirigente Suzan Westerveld: “Plezier hebben in zingen, dát is het belangrijkste. De rest, het mooi samen zingen, gezond stemgebruik, dat leer ik de kinderen.  Ook leren ze om lekker vrij op een podium staan. We treden vaak op, dat vinden de jongens en meiden spannend maar vooral heel leuk én ze kunnen het goed.”

Het zomerproject start op 24 mei. Er zijn 6 repetities onder leiding van Suzan Westerveld op 24 mei, 7/14/21/28 juni en 5 juli en er wordt afgesloten met een optreden. De repetities zijn elke dinsdag van 16.30-18.00 uur in een zaal op het Meander College, Dobbe 37, Zwolle. De kosten voor het zomerproject zijn 25 euro. Meer weten of aanmelden? kinderkoorkonstantijn@gmail.com.

Gerelateerde artikelen

Back to top button