KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

WOEST Zwolle bouwt speeltuin voor volwassenen

Zwolle – Het Ter Pelkwijkpark in Zwolle verandert in de avond van 2 juni in een tijdelijke speeltuin. Geen speeltuin zoals je die bij jou om de hoek vindt, maar een spectaculaire speeltuin voor volwassenen. Op het speelterrein vind je onder andere levend tafelvoetbal, een enorme klimwand en als vrijwel letterlijke klap op de vuurpijl een levend kanon. De speeltuin is onderdeel van WOEST The Village, het avondprogramma van cultuureducatiefestival WOEST. Iedereen die met kinderen leeft of werkt is welkom en kan gratis kaarten bestellen op festivalwoest.nl.

Leren, inspireren, maar ook kinderlijk veel plezier maken

WOEST The Village is bedoeld om volwassenen die om jongeren heen staan te inspireren, inzicht te geven en te helpen bij de complexe wereld die een opgroeiend kind met zich meebrengt. Tijdens een goed gevuld avondprogramma kunnen mensen workshops volgen, lezingen bijwonen en kinderlijk veel plezier maken. WOEST is een project van Stadkamer, in samenwerking met Festivalplatform Zwolle Unlimited, die de artistieke leiding en facilitaire productie voert.

Programma en tickets

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het energieke en eigenzinnige festival. Hoewel de kaarten gratis zijn moeten geïnteresseerden wel eerst een ticket bestellen via de website. Daarbij kunnen ze driemaal een programmaonderdeel kiezen. Voor meer informatie over WOEST The Village en de tickets, kijk op: festivalwoest.nl/avondprogramma.

Gerelateerde artikelen

Back to top button