AssendorpBinnenstadCarnaval 2019Nieuws uit ZwolleSassendonk 2019Voorpagina

‘Kies uw burgemeester’ en de ‘Herman Brood steeg’ bij carnavalsoptocht Sassendonk

Foto's © Peter Denekamp

Zwolle – ‘Kies uw burgemeester’ : Enk Jan, Eva Jinek of fusiegemeente Zwolle Kampen Bort Koelewijn. Het was één van de thema’s tijdens de Sassendonkse optocht. Ook de ‘Herman Brood steeg’ groep sloot aan bij de actualiteit.

Zaterdagmiddag trokken vele carnavalsgroepen en wagens  door de straten van Zwolle door een haag van feestende Sassendonkers.  Bij een onverwachts zonnetje en een niet onaangename temperatuur had de carnavalsoptocht van Zwolle bijzonder veel geluk.

Maar liefst 49 deelnemers stonden vanmiddag om 2 uur bij de Hortensiastraat in de wijk Assendorp om vervolgens als een kleurrijk en feestelijk lint via de Assendorperstraat en het Gasthuisplein in het centrum van Zwolle te eindigen. De tribune en de prijsuitreiking waren tegenover de Hoofdwacht op de Grote Markt.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button