Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Kaartverkoop Zwolse theaters start zaterdag

Zwolle – De kaarten voor theatervoorstellingen in seizoen 2019/2020 bij Zwolse theaters gaan aanstaande zaterdag in de verkoop. Onder andere Theo Maassen, Bert Visscher, Tineke Schouten, Najib Amhali, BLØF, De Lama’s en de musical Annie staan het komende jaar op de podia van Zwolse theaters. De kaartverkoop start zaterdag om 10.00 uur via de website, telefonisch en aan de kassa in Café Foyé in Schouwburg Odeon.

Café Foyé in Schouwburg Odeon is zaterdag vanaf 08.00 uur geopend voor de kaartkopers die al vroeg aanwezig zijn om als eerste kaarten te kunnen kopen. De afgelopen jaren stonden de eerste kaartkopers vanaf 07.00 uur ’s ochtends al te wachten voor de schouwburg aan de Blijmarkt. Ook dit jaar zullen de eerste bezoekers weer ontvangen worden met een kopje koffie of thee en iets lekkers.

Naast het kopen van kaarten voor voorstellingen, kunnen bezoekers zaterdagochtend terecht in Schouwburg Odeon voor een rondleiding door de schouwburg en een kijkje achter de schermen bij de techniek in de Dommerholtzaal. Altijd al willen weten wat een directeur van een theater doet, hoe een internationale voorstelling geboekt wordt of hoe een lichtplan wordt ingehangen? Directeur Rob Zuidema en medewerkers van Zwolse theaters zijn aanwezig voor het beantwoorden van vragen van bezoekers. De band Cousin Hatfield zal zorgen voor livemuziek in de foyer om het wachten te verzachten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button