Nieuws uit ZwolleSport

Joram Hendriks verlaat v.v. SVI na dit seizoen

Zwolle – Joram Hendriks is dit seizoen in zijn 4e jaar hoofdtrainer bij voetbalvereniging SVI en heeft, ondanks het feit dat het team meedoet om de bovenste plekken van de 1e klasse, besloten er na dit seizoen een punt achter te zetten.

‘Ik wil het seizoen bij SVI afmaken met energiek en aanvallend voetbal waarbij we gaan proberen om hierin verdere stappen te maken en als team steeds completer te worden in ons spel’’ geeft Joram aan. Dat er nog voldoende rek in de groep zit, blijkt wel uit de tot nu toe behaalde resultaten in de 1e klasse.

SVI heeft de afgelopen 4 jaar een positieve ontwikkeling doorgemaakt wat onder andere geleid heeft tot twee promoties en het spelen van haar wedstrijden in de 1e Klasse. Een unieke prestatie die volgens voorzitter voetbal Arjan Jansen mede te danken is aan de inzet, betrokkenheid, passie en voetbalinzichten van Joram maar zeker ook smaakt naar meer. Dat meer is een langdurig verblijf in de 1e Klasse. Niet als eis maar als resultaat van de inspanningen binnen de gehele voetballijn. De jeugd die gerichtere aanpak heeft gekregen en de voetbalvisie die gebaseerd is op basis van spelprincipes binnen de waarden: Veiligheid, Plezier en PRESTATIE.

Wie Joram op gaat volgen als hoofdtrainer is op dit moment nog niet bekend. Wel heeft Joram aangegeven dat hij naast zijn fulltime werkzaamheden als hoofdtrainer bij PEC Zwolle O16 open blijft staan voor een nieuwe uitdaging bij een passende en ambitieuze amateurclub.

Gerelateerde artikelen

Back to top button