Nieuws in 60 secondenNieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapTV KortVoorpagina

Foodtruckfestival voor ‘Reuring’ op de Campus van Windesheim

Zwolle – Hogeschool Windesheim organiseerde vandaag een foodtruckfestival op de Campus in Zwolle.Aan het festival namen dertien regionale bedrijven deel die allemaal voor maximaal € 2,50 diverse verrassende gerechten verkochten.


 

Buurtbewoners en bedrijven

Naast alle medewerkers en studenten van Windesheim waren ook buurtbewoners en bedrijven uit Spoorzone Hanzeland uitgenodigd. Het festival werd georganiseerd in het kader van ‘Reuring op de Campus’: een initiatief van Windesheim om maandelijks met een event voor nog meer levendigheid op de Campus te zorgen.

‘Dit festival is een mooi voorbeeld van ons doel om vaker op informele wijze onze buren op de Windesheimcampus welkom te heten en bij onze events te betrekken’, zegt Irma van der Kolk, evenementencoördinator bij Windesheim. ‘En juist in zo’n informele setting ontstaan vaak weer mooie ideeën om nieuwe samenwerkingen aan te gaan.’

Deelnemende bedrijven

Aan het foodtruckfestival namen de volgende dertien bedrijven deel: Pistache, Lots of Yoghurt, BriesSaucies, Veulsoeps, Vive la Crêpe, What’s Tomorrow Food, De Frietosoof, I Love Fish, Traktatie op Locatie, Smooth Fruit Therapy, De KOFFERBAKker, The Food Dealer Food Truck en Talamini.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren