Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Informatiebijeenkomst AZC Zwolle

Zwolle – Het Waterschapsgebouw op bedrijventerrein Oosterenk is de voorkeurslocatie om een permanent asielzoekerscentrum te realiseren in Zwolle.

Omwonenden, bedrijven, instellingen in de omliggende buurten en overige geïnteresseerden die meer informatie willen, hun mening willen geven of hun zorgen willen delen zijn van harte welkom op de informatiebijeenkomst op woensdag 20 januari a.s. tussen 19.30 (vanaf 19.00 uur inloop) -21.30 uur in het IJsseldelta Center (PEC stadion).

Gemeente en COA willen dan de voorkeurslocatie bespreken en horen met welke beheersaspecten zij rekening moeten houden bij de besluitvorming. Na enkele centrale inleidingen kunnen de aanwezigen vragen stellen en met gemeente, COA en elkaar in gesprek gaan bij een informatiemarkt. Omwonenden en andere direct belanghebbenden hebben een uitnodigingsbrief voor de informatiebijeenkomst gekregen.

Ook is meer informatie over het plan voor het AZC Zwolle te vinden op een speciale pagina van de gemeente Zwolle website. Daarnaast kunnen mensen reageren of vragen stellen via een speciaal mailadres azc@zwolle.nl

Alles wat je wilt weten over het AZC

 

Website Zwolle AZC

Gerelateerde artikelen

Back to top button