LevensbeschouwingNieuws uit ZwolleVoorpagina

Hobbel-eland IKEA Zwolle is weer thuis!

De hobbel-eland staat weer op zijn plek.  Het stuntteam van de  oudejaarsvereniging uit Vledder en de eland kregen vanmiddag een warm welkom bij de IKEA in Zwolle.

De levensgrote hobbel-eland EKORRE was door de oudejaarsvereniging in de nacht van 28 december meegenomen als oudejaarsstunt. Het was nog niet eenvoudig volgens de vereniging. De vele beveiligingsauto’s die ’s nachts rondrijden, op het bedrijventerrein rondom de IKEA, maakten het lastig. Maar met een juiste timing en de nodige portie spierballen was het de mannen toch gelukt om de eland te ontvoeren.

Nadat de eland gisteren als trofee was gepresenteerd in het dorp Vledder, mocht hij vandaag lekker weer naar huis. Vestigingsmanager en medewerkers van de IKEA zijn blij dat hij weer terug is. Gelukkig hadden ze de Eland na de ‘ontvreemding’ al snel in het vizier. Via sociale media en een ooggetuige wisten ze  dat de eland voor even ergens in de Drentse bossen verbleef!

De mannen van het stuntteam van De Oliebol hebben de eland vanmiddag keurig netjes weer teruggezet en verankert.  Eind goed, al goed.

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button