Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Thorbecke Scholengemeenschap weer beste jongetje van de klas

Zwolle heeft qua eindexamenresultaten de beste VWO school van Nederland. Thorbecke Scholengemeenschap slaagt cum laude met een 10. Dit blijkt uit het eindexamenresultaten onderzoek van RTL nieuws, waarin ze alle middelbare scholen van Nederland een rapportcijfer geven.

VWO Thorbecke: een tien!

De Thorbecke Scholengemeenschap heeft qua eindexamenresultaten de beste VWO opleiding van Nederland. Kijken we naar de eindexamenresultaten in Overijssel, dan staat het Gymnasium Celeanum uit Zwolle op een mooie tweede plaats bij de VWO opleidingen. Binnen de HAVO opleidingen scoort Thorbecke binnen Overijssel weer het allerbeste.

Bij de VMBO (G)T opleidingen staat wederom Thorbecke in het lijstje van beste scholen in Overijssel. Dit keer op de vijfde plaats. De locatie VMBO-PRO van Thorbecke aan de Blaloweg scoort een mooie tweede plek voor haar kader opleiding.

Bij de VMBO basis opleiding gaat de eer naar een school in Enschede en vallen de Zwolse scholen buiten de boot.

Bekijk alle onderzoeksresultaten via de link.

 

 

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button