Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

(Update)PEC Zwolle selectie arriveert in Malaga

Om 13:00 uur is de selectie gearriveerd in het Hotel la Cala in Mijas. Vanmiddag staat de eerste training al op het programma. Die begint om 16:00 uur.

Update 07:45

De selectie van PEC Zwolle arriveert op Aeropuerto de Málaga!Update 02:34

De selectie van PEC Zwolle is vanmorgen in alle vroegte vertrokken naar Rotterdam Airport voor de vlucht naar Malaga.Zondagochtend vertrekt de selectie van PEC Zwolle in alle vroegte naar Zuid-Spanje voor een trainingskamp. Spelers en staf verblijven in Mijas, een plaats tussen Marbella en Malaga in. In totaal staan er negen trainingen op het programma en wordt er één oefenwedstrijd gespeeld. Op vrijdag is N.E.C. om 15.30 uur de tegenstander. Uiteraard houden we je via deze website en de social media kanalen van de club op de hoogte over de gebeurtenissen in Mijas. Ook reist PEC Zwolle TV mee om reportages te maken. Ook RTV Focus zal de verrichtingen van PEC Zwolle nauwlettend in de gaten houden.

De selectie

De selectie bestaat uit de volgende spelers: Becker, Begois, Bouy, Brama, Dekker, Ehizibue, Van der Hart, El Hasnaoui, Hauptmeijer, Havertong, Hebling, Van Hintum, De Jong, Kvida, Lam, Lazic, Marcellis, Marinus, Menig, Nijland, Van Polen, Sainsbury, Schenkeveld, Sander Thomas en Veldwijk.

Update 02-01-2016 – 23:22

Ryan Thomas

Pec Zwolle speler Ryan Thomas reist niet mee naar het Spaanse Mijas. Thomas kampt met een knieblessure die hij heeft opgelopen in het laatste duel met Ajax.

 

Positie kaart bij benadering

Back to top button