EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Hanos heropent na grote verbouwing

Maandag 6 oktober om 11.30 uur werd aan de schokkerweg 9 de vernieuwde vestiging van de Hanos geopend. Hanos is een horeca groothandel met meerdere vestigingen in Nederland. Na de verbouwing is de vestiging in Zwolle de grootste vestiging van Hanos.

De opening was druk bezocht door honderden gasten. Na een korte speech van de directeur van Hanos Nederland werd het woord gegeven aan de bedrijfsleider van Studio Senses. De Hanos en Studio Senses zijn samen een actie gestart (Chairs for Chairity) om geld op te halen voor 5 goede doelen (War Child, Orange Babies, Johan Cruyff Foundation, Kika en Plastic Soup Foundation) . Deze stoelen zijn gemaakt door Robert Kolenik. De stoelen werden groots onthuld  door Robert Kranenborg, Herman den Blijker, Jacob Jan Boerma. Jonnie en Thérèse Boer konden helaas niet aanwezig zijn door omstandigheden. Kort hierna werden de Hanos en Studio Senses officieel geopend onder luid applaus van de uitgenodigde gasten.

Onder het genot van een welkomstdrankje konden mensen rond kijken in de vernieuwde Hanos. Binnen waren chefs, van bekende restaurants uit Zwolle en omgeving, live aan het koken en werden er allerlei lekkernijen uitgedeeld.

 

Fotoreportage

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button