HandbalNieuws uit ZwolleSport

Handbalheren Travelbags/HV Zwolle komen net tekort tegen subtopper Heeten

Zwolle – Na de eerdere nederlagen tegen Cabezota en Quintus, is er door het team van Peter Born hard gewerkt om de seizoensstart nieuw leven in te blazen. Het moest thuis in Sporthal Zwolle Zuid gebeuren tegen Heeten HS1. Een team dat de eerste twee wedstrijden wist te winnen, waardoor zij aansluiting hebben in de top van de competitie. Een mooie kans om ook die aansluiting te pakken, dachten de heren van Travelbags/HV Zwolle.

Achterstand

Een makkelijk begin van de wedstrijd kon je het niet noemen: na een 0-3 achterstand wisten de heren terug te komen tot een 4-5 stand. Echter, dichter dan één punt verschil was het niet gekomen. Met een uitstekende opbouwrij aan de kant van Heeten, moesten de Zwollenaren er alles aan doen om de verdediging dicht te houden en grip te krijgen op de boomlange schutters. Een opdracht die de ene keer wel goed ging, maar ook moedeloos werd verloren. Wel probeerde Born en zijn team geloof in de wedstrijd te houden, wat bewondering opleverde van de aanwezige supporters in de hal. Een verschil van 4 doelpunten moest in de tweede helft goed gemaakt worden. Ruststand: 12-16.

Teamwerk

Waar het in de vorige wedstrijden nog tegen zichzelf aanliep, wisten de blauwhemden deze keer de hoofden niet te laten hangen en had het alle geloof om het gat te dichten. Het teamwerk, wat verricht werd, resulteerde daarom ook in een 22-24 tussenstand aan het einde van de wedstrijd. Dichterbij kwamen de mannen uit Zwolle helaas niet, er had zeker meer ingezeten. Helaas gaat dat bijzonder moeilijk met maar 3 spelers in het veld. Alhoewel Zwolle toch nog driemaal in ondertal het net wist te vinden! Met opgeheven hoofd over het eigen spel werd er afscheid genomen van de tegenstander en het aanwezige publiek, waarvoor dank! Uitslag: 25-28.

Volgend weekend geen wedstrijd, wat voor de de Zwolse formatie op een goed moment komt. Even kan er worden uitgerust en start de voorbereiding op de wedstrijd tegen DFS Arnhem. Op zaterdag 27 oktober om 20:45 uur mag het sterrenensemble, in Arnhem, zich weer melden om tegen de nummer 8 van de competitie deze keer wel de punten binnen te halen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button