Huis & TuinNieuws uit ZwolleSponsoredVoorpagina

Fraai verbouwd landhuis met hippische accommodatie gelegen in Vechtdal

Zwolle – Rodenburg Makelaars heeft sinds kort in de verkoop zeer fraai verbouwd landhuis, geleden in het groene Vechtdal, op steenworp afstand van Zwolle. Het landhuis met achtergelegen luxueuze hippische accommodatie is gelegen op een perceel van ruim 4,5 hectare en is van alle gemakken voorzien.


Adres: Ruitenveen 4, 7711 DH Nieuwleusen | Vraagprijs: € 1.500.000,- k.k.


Omschrijving

Het landhuis is met zicht op de paardenweide, is geheel verbouwd en gemoderniseerd. Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van alle moderne technieken en luxe materialen, echter is de gezellige en knusse boerderijsfeer behouden. Ook zijn authentieke details terug gekomen in het ontwerp. Zowel vanuit de woonkamer als de keuken is de sfeervol aangelegde tuin te bereiken.

Bij het geheel behoort ook de naastgelegen voormalige boerderij, gelegen aan de Jagtlusterallee 1. Deze boerderij is opgedeeld in een overdekte luxueuze autostalling en aan de voorzijde is een casco woning gerealiseerd. Dit woongedeelte is tot en met het installatiewerk afgewerkt en dient naar eigen voorkeur nog verder afgewerkt te worden.

Indeling landhuis

Begane grond: entree met garderobe en aansluitend een bijkeuken met toegang tot de royale waskamer met veel bergruimte. Vanuit de entree is de landelijke keuken te bereiken, welke voorzien is van alle denkbare inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de woonkamer met open haard te bereiken, ook is hier ruimte voor een royale eethoek en een speel-/werkplek. Vanuit de woonkamer is de entree te bereiken met o.a. toegang tot het toilet, de werkkamer met zicht op de tuin en de badkamer met douche en wastafel. De gehele begane grond beschikt over een natuurstenen vloer met vloerverwarming.

Verdieping: Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers met inbouwkasten. Eén slaapkamer beschikt over een bedstee. De grootste kamer bevindt zich aan de voorzijde en kijkt uit over de paardenweides voor het woonhuis.

Indeling boerderij

het achterste deel van de boerderij is in gebruik als overkapping voor de auto’s. Hier is de complete houten dakconstructie vervangen en ook het rieten dak is vernieuwd. Aan de voorzijde van de woning is een entree met diverse aansluitpunten voor onder andere een badkamer en wasruimte. De wanden van deze ruimten zijn nog niet geplaatst, wat ruimte biedt voor een eigen invulling. Vanuit de entree is de woonkamer en keukenruimte te bereiken. Een keuken is nog niet geplaatst, alle installatiewerk is wel aanwezig. De boerderij kan naar eigen invulling en smaak nader afgewerkt worden tot een complete woning met fraai uitzicht over de paardenweides.

Hippische accommodatie

Dit paardenobject beschikt over diverse voorzieningen om (professioneel) paarden te houden. Zo is er een all weather verlichte buitenbak gerealiseerd met een stapmolen en paddock. In de stal zijn 7 paardenboxen gerealiseerd met luxe wasruimte en zadelkamer. Aansluitend is binnendoor de kantine te bereiken, welke is voorzien van een uitgebreide keuken, zitkamer en royale veranda met uitzicht op de buitenbak. Op de verdieping is een slaapkamer aanwezig voor eventuele gasten. Het geheel is geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een gasgestookte CV-ketel.

De rijhal is voorzien van een binnenrijbak van 20 bij 40 meter, een kantine en een open ruimte. De rijhal beschikt over 4 meter hoge deuren, waardoor er gemakkelijk met grote voertuigen naar binnen gereden kan worden. Een sproei-installatie zorgt ervoor dat de bodem van de bak niet te veel stuift en daardoor te allen tijde goed te gebruiken is.

Voor eventueel groot (landbouw) gereedschap is er een grote schuur aanwezig, waar binnenin een geïsoleerde garage is gerealiseerd. Daarnaast is er nog een tweede royale schuur aanwezig.

Terrein

Voor het landhuis zijn paarden- danwel ponyweides gecreëerd welke omsloten zijn door een houten omheining. Hiernaast is de oprit met automatische poort gelegen.
Op het achter terrein zijn diverse weides, waaronder een geitenweide met stalling, gelegen. Ook is hier een natuurlijke vijver met zandstrand en tuinhuis aanwezig, waar in volledige privacy genoten kan worden van de zon.

Bijzonderheden

  • uitstekend onderhouden landhuis;
  • complete hippische accommodatie;
  • tweede wooneenheid mogelijk;
  • gunstig gelegen ten opzichte van voorzieningen, Zwolle en de A28.

Aanvaarding: in overleg.

Foto’s

Click op foto’s voor vergrote weergave.

Informatie

Soort woonhuis Woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1820
Specifiek Dubbele bewoning aanwezig
Soort dak Samengesteld dak bedekt met riet en pannen

Indeling

Woonoppervlakte 285 m²
Overige inpandige ruimte 30 m²
Perceel oppervlakte 55.995 m²
Inhoud 1.200 m³
Aantal kamers 6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers 2 badkamers en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen 2 ligbaden, douche en toilet
Aantal woonlagen 2 woonlagen
Voorzieningen TV kabel

Overdracht

Vraagprijs € 1.500.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg.

Buitenruimte

Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht en landelijk gelegen
Tuin Tuin rondom
Bergruimte schuur / berging Vrijstaande stenen berging
Soort garage Vrijstaande stenen garage
Garage capaciteit 3 auto’s

Rodenburg Makelaars

Rodenburg Makelaars (anno 1930) is één van de grootste makelaarskantoren en marktleider in de regio, met vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer. Rodenburg Makelaars behoort tot de 50 grootste makelaarskantoren van Nederland.

Wij zijn volledig thuis op het gebied van koop, verkoop, huur, verhuur, nieuwbouw, beleggingen en (complexe) taxaties van alle soorten bedrijfsonroerend goed.


Te koop via:
Rodenburg Makelaars


Locatie woonhuis

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button