Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

8.000 euro voor ‘Niemand achter de geraniums’ actie

Zwolle – Vrijdagmiddag 30 juni vond in Grand Café Westenhage de officiële start plaats van de stichting die begon als project ‘niemand achter de geraniums”. De nieuwe stichting WEW (Westenhage, Ensemble en Wendakker) wist met de ‘geraniums’ actie maar liefst 8.000 euro bij elkaar te krijgen, waarvan 3.000 euro van de gemeente Zwolle. Deze cheque werd uitgereikt door Wethouder Nelleke Vedelaar van Sociale Zaken.

Initiatiefnemer Wichert aan het Rot heeft zich met de actie hard gemaakt voor de ouderen in Westenhage en Stadshagen die door de bezuinigingen op het welzijnswerk bij de woonzorgcentra van Driezorg hun wekelijkse activiteiten zagen wegvallen. Aan het Rot is nu ook voorzitter van de nieuwe stichting, Rob van Tellingen-secretaris, Henk Adams-penningmeester en Helen Hoekstra algemeen lid.

Het werd een gezellige middag in woonzorgcentrum Westenhage met koffie met wat lekker, een borrel met hapjes en muziek van The Western Painters. De middag werd o.a. gesponsord door de Rabobank, Elzinga catering en De Verwennerij.

800_d08bacd2-98f6-44ca-a193-4603321dab58

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button