LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Extra ‘K3 KAN HET’ show in IJsselhallen Zwolle

Nu drie voorstellingen op zaterdag 31 januari

Zwolle, dinsdag 2 december 2014 – De K3-zangeressen Karen, Kristel en Josje zijn op 31 januari en 1 februari 2015 te zien in IJsselhallen Zwolle met hun nieuwe show ‘K3 Kan Het!’. De show is zo’n succes dat er nu goed nieuws voor de fans in de regio Zwolle: naast de vier al geplande shows geeft het populaire zangtrio op zaterdagochtend nog een extra voorstelling in IJsselhallen Zwolle.

Naast de shows op zaterdagmiddag (14.00 en 17.00 uur) en die van zondag (11.00 en 14.00 uur), is het op zaterdag 31 januari nu ook mogelijk om vanaf 11.00 uur samen met K3 te feesten in een nieuwe show vol muziek, dans en… dromen!

Dromen komen uit

Tijdens de ‘K3 Kan Het!’-show maken de leukste meisjes van de Lage Landen live op het podium de mooiste dromen waar. Heb jij altijd al eens omgetoverd willen worden tot een K3’tje om samen ‘Alle kleuren’ op het podium te zingen, een taart in iemands gezicht willen gooien, mee willen doen in een videoclip of willen zweven aan een ballon?

Karen, Kristel en Josje zetten in deze nieuwe show hun beste beentje voor om alle kinderen met een grote glimlach naar huis te laten gaan. En natuurlijk zingen zij daarbij al hun grootste hits! Een show waarin ze wensen van hun jonge fans vervullen, en dat levert af en toe onvoorziene omstandigheden op.

Leukste show

“Spannend, maar tegelijkertijd het leukste wat we ooit gedaan hebben”, aldus Karen, Kristel en Josje. Kom samen met K3 dansen en zingen op de show van het jaar en wie weet gaat jouw droom wel in vervulling in de IJsselhallen in Zwolle!

Kaartverkoop

Tickets voor de nieuwe K3-shows zijn vanaf nu verkrijgbaar bij See Tickets: www.seetickets.nl | 0900 – 300.5555 (€0,45 ct. p.m.). Meer informatie is te vinden op www.studio100.com of www.K3.be.
Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internettickets voor de shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen.
De officiële kaartverkoop voor de shows gaat enkel via See Tickets en de kassa’s van de theaters. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button