LifestyleNieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Santa Run vanaf de Melkmarkt 21 december

ZWOLLE – Op zondag 21 december zal in het centrum van Zwolle een Santa Run worden gehouden. Een ludiek loopevenement waarbij alle deelnemers verkleed gaan als Kerstman. De route van ca. 2 km loopt door de binnenstad en het is aan de deelnemer zelf te bepalen hoeveel ronden er worden gelopen.

Kerstsfeer

Snelheid is niet belangrijk, want sfeer en gezelligheid staan voorop. De route maakt het voor een ieder mogelijk mee te doen, jong en oud, sporter en bankzitter. Loop daarom mee met vrienden, collega’s, familie of teamgenoten en ervaar de gezelligheid. Er zullen bovendien diverse sfeer verhogende items aanwezig zijn.

Deelnemers ontvangen bij inschrijving een gratis consumptie-munt. Deze is in te leveren bij de kerst-kraampjes op de Melkmarkt voor een snert of glühwein. Of kom voor de after-party naar “café de Belgische Keizer”, alwaar de consumptie-munten ook zijn in te leveren.

Speelgoedbank

Tijdens de ProFit Gym Santa Run, wordt aandacht besteed aan de Speelgoedbank Zwolle. Zij stellen speelgoed beschikbaar voor kinderen in gezinnen die vanwege hun financiële situatie zelf geen speelgoed kunnen kopen. De Speelgoedbank Zwolle krijgt een eigen stand op de Brink, alwaar deelnemers en toeschouwers speelgoed kunnen inleveren. Heeft u ook nog goed en compleet speelgoed liggen? Wilt u dit dan meenemen en doneren? Zij hebben uw steun nodig en zijn u daar erg dankbaar voor.

Meld je aan

Trek jij op 21 december ook je leukste kerst-outfit aan? De start is om 17:30 uur op de Melkmarkt. Inschrijven kan tot 17 december via www.santarunevents.nl. Voor kinderen t/m 13 jaar is er een gratis Kerstmanpak!

 

Aanmelden

 

santa run flyer

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button