Datum

nov 12 2023
Expired!

Tijd

14:30

Vocal group On-Cue brengt voorstelling ‘Roadtrip’

Op zondagmiddag 12 november om 14.30 uur staat vocal group On-Cue vol enthousiasme klaar in Perron038 voor de voorstelling ‘Roadtrip’, waarbij ze het publiek meenemen op een muzikale roadtrip. Onder leiding van dirigent Willem-Jan van Asselt zal de zaal genieten van verschillende pop- en jazznummers van o.a. Wulf, Aerosmith, Nat King Cole en Nothing but Thieves.

Tussen de liedjes delen verschillende (project)zangers verhalen over ‘onderweg zijn’. Tickets kosten € 7,50 en zijn te bestellen via www.on-cue.nl/roadtrip

De voorstelling is het resultaat van een project van twee maanden waarbij de vaste groep zangers van On-Cue is aangevuld met projectzangers. De liedjes zullen ondersteund worden met eenvoudige, maar krachtige choreografie.

Praktische informatie

Datum en tijdstip: 12 november 2023, 14.30 uur (deur open vanaf 14.00 uur)

Locatie: Perron038, Hanzelaan 95B in Zwolle

Tickets: € 7,50 (incl. koffie/thee met versnapering)

Tickets koop je door te mailen naar petravandam78@gmail.com

Over On-Cue

On-Cue is een enthousiaste, gezellige en gedreven vocal group met zo’n 20 leden o.l.v. dirigent Willem Jan van Asselt. On-Cue zingt vier- tot zes-stemmig en doet dat a capella, met ritmebegeleiding of met een pianist. Het repertoire is heel divers en onlangs vernieuwd: van bekende popsongs tot latin en jazz classics van bekende artiesten. Repetities zijn elke maandagavond van 20.00 tot 22.15 uur in OBS De Werkschuit, Rijnlaan 200 in Zwolle.

Meer informatie over On-Cue: www.on-cue.nl

The event is finished.

Back to top button