Voorpagina

De evenementen dit weekend in Zwolle

Breibeurs in IJsselhallen


Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober zijn het weer de breidagen in de IJssehallen. De Brei- en Haakdagen is een beurs die meer is dan een beurs, een evenement met een unieke brei- en haakbeleving. Klik hier voor meer informatie.  

Fietsexcursie door gebied dijkversterking Stadsdijken


Geïnteresseerden kunnen op vrijdag 20 oktober mee op fietsexcursie door het projectgebied van Stadsdijken Zwolle. Onderweg lichten medewerkers van Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) het project toe en ontvangen deelnemers informatie over hoe we samen water de baas kunnen blijven. Voor meer informatie, klik hier.

Concert studenten ArtEZ in Stadkamer Centrum


Op vrijdag 20 oktober is het eerste concert van het nieuwe seizoen van de serie lunchconcerten in de zaal van Stadkamer Centrum, Zeven Alleetjes 1a, Zwolle. Klik hier voor meer informatie.

Ontmoet schrijver en journalist Martin Hendriksma bij Waanders In de Broeren


Op zaterdag 21 oktober bezoekt Martin Hendriksma Waanders In de Broeren. Hendriksma zal zijn boeken signeren en staat open voor een ontmoeting met zijn lezers. Klik hier voor meer informatie.

Beleef Zwolle met verhalenverteller Godefridus


Op zondagmiddag 22 oktober kunt u de geschiedenis van Zwolle op een bijzondere manier beleven. Verhalenverteller Godefridus van Theatergroep Stadsavonturen nodigt u uit voor de publiekspremière van zijn Storytrail stadswandeling. Voor meer informatie, klik hier.

    Gerelateerde artikelen

    Back to top button