LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Evenementen van dit weekend: van Bokbierintroductie tot Festival Slim Oud!

Stadkamer en RobotXperience laten bezoekers kennis maken met de toekomst

Van 3 t/m 7 oktober 2018 organiseren RobotXperience en Stadkamer een pop-up bij Stadkamer Centrum aan de Zeven Alleetjes 1a in Zwolle. Bezoekers, medewerkers,  onderwijzers en bedrijfsrelaties kunnen robots en nieuwe technologie zelf ervaren en leren wat er mee kan.

A balladeer met nieuwe songs naar Hedon

Zwolle – Vrijdag 5 oktober treedt Marinus de Goederen, beter bekend als a balladeer op in Zwols poppodium Hedon. Voor a balladeer staat 2018 in het teken van schrijven en dat betekent dat er naast klassiekers als Top2000-hit Swim With Sam en Robin II ook nieuw werk te horen zal zijn. Het voorprogramma wordt verzorgd door de veelbelovende opkomende singer-songwriter Ruud Fieten.

Hier meer informatie

 

Speciaalbierfestival in de Grote Kerk

Op zaterdag 6 oktober, wordt het Speciaalbierfestival Zwolle weer georganiseerd! In de Grote Kerk kunnen tientallen soorten bier geproefd worden!

Deze editie van het Speciaalbierfestival begint om 13:00 en duurt tot ongeveer 22:00.

Hier meer informatie
SONY DSC

Bokbierintroductie met biermarkt

Op zondagmiddag 7 oktober wordt de 13e editie van de Bokbierintroductie gehouden. Bij deze editie vindt ook een Regiomarkt plaats met bierbrouwers uit Zwolle en omstreken. Deze markt vindt plaats op het Broerenkerkplein.

Hier meer informatie

Festival Slim Oud

Kom zaterdag 6 oktober naar De Bolder, Dobbe 29 te Zwolle, tussen 13:00 en 17:00 uur, naar het Festival Slim Oud. De toegang is gratis. Er zijn optredens van “Lizette van Kuik”, “De Powergirls” en “Henk Klompenmaker en Mick Woeabanaran”, bekend van de Voice Senior!

Hier meer informatie
©Facebook Luttekestraat Eigentijds en Eigenwijs

Luttekestraat eigentijds & eigenwijs met een culinaire twist

Op zaterdag 6 oktober, wordt op het Grote Kerkplein een show, waarin restauranthouders en ondernemers uit de Luttekestraat zich presenteren.

Onder genot van een hapje en een drankje kun je deze show bekijken. En ook is er gedacht aan de kinderen, die een andere traktatie krijgen!

Hier meer informatie

Open dag CIBAP

Op zaterdag 6 oktober organiseert het CIBAP een open dag. Hier kunnen toekomstige studenten kennis maken met de vakschool en hun opleidingen. Ook kunnen ze in gesprek gaan met toekomstige werkgevers. Die geven informatie over hun vakgebied en wat je ervoor nodig hebt.

Je bent van harte welkom tussen 10:00 en 15:00

Hier meer informatie

Kringloopdag met veiling

Het is dubbel feest op 6 oktober bij 100 kringloopbedrijven die aangesloten zijn bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland. Niet alleen vieren zij de 10e Nationale Kringloopdag, maar tevens wordt het paraplumerk ‘’100%Kringloop!’’ gelanceerd.

Natuurlijk zal er – het is een jaarlijkse traditie – in de vestiging aan de Nieuwe Veerallee ook weer een veiling van mooie binnengebrachte artikelen zijn.

Hier meer informatie

     

    Gerelateerde artikelen

    Back to top button