HardlopenNieuws uit ZwolleSport

Doe mee aan de Halve Marathon Kids Editie!

Kids Editie: 12 juni  van 15.00 tot 18.00 uur.


Wil jij later net zo goed worden als de Keniaanse hardloper Dennis Kimetto? Deze absolute wereldtopper gaat op zaterdag 13 juni 2015 van start tijdens de vijftiende Zwolse Halve Marathon. Dit jaar kun jij ook deelnemer zijn! Een dag eerder, op vrijdag 12 juni, organiseert SportService Zwolle in samenwerking met de Stichting Halve Marathon Zwolle een Kids Editie in park De Wezenlanden.

ZWOLLE – Alle jonge hardlopers van 6 tot en 12 jaar kunnen mee rennen. Tijdens de Kids Editie kun je kiezen uit twee afstanden: 800 meter (6-9 jaar) of 1600 (10-12 jaar). In elke leeftijdsgroep is er een mooie beker voor de jongen en het meisje met de snelste tijd! Naast de individuele loop is er ook een wisselbeker voor de ‘Sportiefste school van 2015’. Dus verzamel zoveel mogelijk klasgenootjes en daag ze uit samen met jou mee te doen aan de Kids Editie! Bij meer dan vijf kinderen doet jouw school mee aan het eindklassement voor scholen.

Stoere clinics

Om je extra goed voor te bereiden kun je meedoen aan de hardloopclinics op het parcours van de Kids Editie in park De Wezenlanden! Tijdens de clinics – gegeven door de organisatie van de AsRENdorp en Landstede studenten – wordt gelet op je techniek, hoe je sneller kan kennen, maar vooral ook hoe je dit tempo vast kunt houden gedurende een langere loop. Dus zorg dat je erbij bent op dinsdag 2 en 9 juni van 15:30 tot 16:15 uur (800 meter) of van 16:15 tot 17:00 uur (1600 meter)! Als je meedoet aan de AsRENDorp kan je ook door blijven trainen op 16 en 23 juni.

Meedoen?

Ben jij een echte jonge sportieveling en vind je het leuk om te rennen? Geef je dan snel op via www.halvemarathonzwolle.nl of www.stadskids.nl! Bij de inschrijving voor de Kids Editie kun je aangeven of je ook deel wil nemen aan de hardloopclinics.

 

Aanmelden Kidsrun

Gerelateerde artikelen

Back to top button