KabelkrantNieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Deelnemers gezocht voor project Brede Welvaartcreatie Windesheim

Zwolle – Brede welvaart – niet financiële welvaart – is een steeds breder gebruikt begrip. Vaak doen zeker familiebedrijven al een heleboel, denk aan vegetarische lunches of het gezonde fruit op tafel dan wel lokale samenwerkingen met andere bedrijven, zonder dat ze deze ‘ad hoc’ activiteiten echt strategisch opgenomen hebben in de bedrijfsvoering.

Samen met 8 bedrijven is het expertisecentrum van Windesheim reeds gestart te onderzoeken met welke interventies brede welvaart activiteiten strategisch geïntegreerd kunnen worden. Voor de volgende stap, het valideren van de bevindingen, zoekt ze nog eens 8 bedrijven die haar willen helpen door het geven van interviews. Door deel te nemen aan het project word je geïnterviewd door de onderzoekers Rosemarie Steenbeek (promovendus) en Johan Reijenga (onderzoeker).

Dit project is in samenwerking met Hogeschool Rotterdam en Universiteit Utrecht. De interviews vinden op locatie plaats of op afspraak elders in Nederland. Door deel te nemen doe je mee aan werkvormen voor interventies, krijg je inzage in de bevindingen en tot slot een werkboek over brede welvaart activiteiten.

Voor wie

Familiebedrijven, betrokken familie, betrokken sleutelfiguren

Locatie en tijd

Online meeting via Teams op maandag 23 januari 2023 om 16.30 uur. Na aanmelding ontvang je de link.

Aanmelden of meer weten?

Ben je enthousiast en wil je meer weten? Schrijf je dan vrijblijvend in voor onze online informatie meet up op 23 januari 2023 om 16.30 uur. Stuur je familiebedrijfsnaam, je eigen naam, je e-mailadres en eventuele vragen die je hebt naar dy.hattenberg@windesheim.nl. Denk je aan een ander bedrijf? Stuur dit bericht dan zeker door.

Privacystatement

Bron
windesheim

Gerelateerde artikelen

Back to top button