Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

De draak van Westenholte en meer: de culturele zomer van 2021

Zwolle – Na een aantal verkennende kunstzinnige projecten van Travers Welzijn en Atelier Wonderdelen is er in april van dit jaar gestart met De Cultuurschuur. Deze zomer is daar tweemaal een open atelier.

De Cultuurschuur is een een kunstzinnige ontwikkel- en ontmoetingsplek voor wijkbewoners. Na het eerste traject organiseren een aantal deelnemers nu zelf De culturele zomer van Westenholte.
Twee keer is er een open atelier waarbij een aantal technieken door bewoners uitgeprobeerd kunnen worden, en tot slot een kunstzinnige markt met een expositie, een door wijkbewoners gemaakte draak en een heuse mythe over Westenholte.

Kunstzinnige markt

Op 30 juli en 12 augustus zijn de open atelier ochtenden van 10 tot 13 uur. Op 21 augustus is er een kleinschalige kunstzinnige markt met zowel lokale kunstenaars als kunstenaars uit heel Nederland, waarbij er meerdere activiteiten rondom de markt georganiseerd worden.
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: Vincent Corjanus

Journalist, schrijver, singer-songwriter. www.vincentcorjanus.nl

Lees ook

Back to top button