Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Charlie and the Chocolate Factory betovert jong en oud

Een onweerstaanbare feelgood musical

Zwolle – Van vrijdag 24 tot en met zaterdag 26 februari is in Theater de Spiegel de musical Charlie and the Chocolate Factory te zien. Roald Dahls populairste boek komt tot leven in een spectaculaire musical. Deze is vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages.

Charlie and the Chocolate Factory vertelt het alom bekende verhaal over Charlie. Hij bemachtigt een van de gouden tickets waarmee hij toegang krijgt tot de mysterieuze chocoladefabriek van Willy Wonka. Deze geheimzinnige chocolademaker maakt van de felbegeerde rondleiding een ware beproeving om te bepalen wie zijn opvolger wordt.

Een boodschap voor jong en oud

De feelgood musical vertelt een verhaal over de kracht van verbeelding, over dromen, over (groot)ouders en kinderen, over het stokje overdragen en vooral: over dat er altijd een kans op geluk is, hoe klein die ook lijkt te zijn. Met daarnaast scherpe grappen die aan het heden doen denken is Charlie een musical voor jong en oud.

Een echte belevenis

Met een oogstrelend decor en een cast bomvol talent (o.a. Remko Vrijdag, Anne-Marie Jung, Rein Hofman) is elke scène in de voorstelling een nieuwe belevenis. Het publiek bevindt zich een avond lang in een andere wereld, vol lekkernijen, magische nummers en feestelijke scène.

Bestel kaarten

Kaarten voor Charlie and the Chocolate Factory zijn 24 uur per dag online te bestellen via zwolsetheaters.nl, telefonisch via 0900 1435 (€0,45/minuut) of bestel aan de kassa in Café Foyé, geopend op dinsdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur.

Gerelateerde artikelen

Back to top button