KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Boek van Jannemarie Kaptein uit Zwolle verschenen

Zwolle – Op vrijdag 18 december is het nieuwe boek ‘Rain in September – Door de ogen van depressie’ van Jannemarie Kaptein verschenen. Deze gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Heb je ook weleens van die rot dagen waarin alles lijkt tegen te zitten. Je voelt je misschien wel somber en alleen. Iedereen heeft mindere dagen, maar de jouwe lijken vaak vermoeiender dan die van de anderen. Je kunt er met niemand echt goed over praten en je weet niet waar je met die gevoelens heen kunt. Misschien dat je in dit boek wel herkenning voelt en je eindelijk niet meer het gevoel hebt dat je de enige bent. Er over praten hielp voor mij niet altijd en dus heb ik het voor je uitgeschreven.

Over de auteur

Jannemarie is een 20-jarige vrouw, die voor een lange tijd depressief is geweest. Ze verwerkte haar pijn en verdriet op een kunstzinnige manier. Ze begon al met schrijven toen ze zeven jaar was en schreef dan verhaaltjes voor haar vader en moeder. Na mate ze ouder werd, werden de verhalen beter en zelfs zo goed dat ze het besloot uit te geven. Naast het schrijven studeert ze nog als persoonlijke begeleider specifieke doelgroepen en wil uiteindelijk juf worden. Ze geniet ervan om de ander een handje te helpen of een hart onder de riem te steken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button