Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Biologische producten binnen twee uur thuisbezorgd via SuperBuddy

Zwolle – Heel Zwolle kan voortaan alle gezonde en biologische producten van Ekoplaza thuisbezorgd krijgen via SuperBuddy. Het was al mogelijk om je boodschappen van Jumbo of Albert Heijn binnen twee uur thuis te hebben en Ekoplaza is daar nu bij aangesloten. SuperBuddy werkt niet met pakketten of abonnementen, maar doen gewoon de boodschappen zoals je dat zelf zou doen.

Biologische producten heel bereikbaar

Superbuddy en Ekoplaza zijn afgelopen zomer begonnen met een proef. “Klanten die druk zijn, slecht ter been zijn of geen biologische supermarkt in de buurt hebben, kunnen via de webshop eenvoudig hun artikelen bestellen. Ze rekenen af met iDeal, kiezen hun bezorgmoment en binnen twee uur worden de boodschappen thuis of op het werk bezorgd”, legt Tim van den Heuvel, oprichter van SuperBuddy, uit. Dat concept past heel goed bij Ekoplaza, vindt bedrijfsleider Hans van der Velde. “Ekoplaza is een biologische supermarkt met als doel een zo compleet mogelijk assortiment biologische producten heel bereikbaar te maken. We proberen de prijzen laag te houden, zonder dat het ten koste gaat van de producent. SuperBuddy helpt ons de biologische producten nog bereikbaarder te maken voor onze klanten.”

Groen

Met de felgroene en elektrische bakfietsen is SuperBuddy snel, wendbaar en milieuvriendelijk. “Onze eerste ervaringen zijn heel positief”, vervolgt Van den Heuvel. “We zien ook dat het gedrag van klanten verandert. Er worden steeds meer verse producten besteld, waardoor we vaker heen en weer fietsen. Als er eens een product op is, nemen we contact op met de klant zodat we een alternatief product kunnen meenemen.” SuperBuddy is een platform ontstaan in Zwolle en biedt naast gemak door het bezorgen van boodschappen, ook bijbanen aan inwoners die graag andere mensen helpen.

Over SuperBuddy

SuperBuddy is een commercieel bedrijf met een zeer sociale doelstelling. Wist je dat je gemiddeld drie weken per jaar bezig bent met het doen van boodschappen? Tijd die je waarschijnlijk veel beter kunt besteden. En doordat SuperBuddy je boodschappen doet, creëren we duizenden banen voor werklozen, studenten, moeders met schoolgaande kinderen, alleenstaanden en iedereen die wat extra bij zou willen verdienen. We laten relaties ontstaan tussen de buddy en de klant en we bouwen aan vertrouwen in elkaar.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button