EconomieNatuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Beter Benutten café over verhuizing en mobiliteit

Woensdagmiddag vond bij wehkamp.nl op de Hessenpoort het Beter Benutten café plaats met als thema verhuizing en mobiliteit. Vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties uit de regio werden ontvangen in het in aanbouw zijnde distributiecentrum van Wehkamp.nl op de Hessenpoort.

Doel van de bijeenkomst was bedrijven bij te praten én te inspireren om hun mobiliteitsbeleid tegen het licht te houden. “De regio én de gemeente Zwolle hebben de afgelopen jaren sterk geïnvesteerd in een goede infrastructuur. Zo is de Ceintuurbaan onder handen genomen voor een betere doorstroming en wordt er nu gewerkt aan de binnenring. Een tweede stap is het beter benutten van de infrastructuur. Medewerkers van bedrijven diverse mobiliteitsalternatieven aanbieden om het beschikbare asfalt wat er ligt zo optimaal mogelijk te benutten”, zo vertelt wethouder van As van Zwolle.

Veel bedrijven grijpen een verhuizing aan om hun mobiliteitsbeleid tegen het licht te houden. Wat zijn zoal de mogelijkheden, waar zetten organisaties op in om bepaald reisgedrag bij hun medewerkers te stimuleren?

Tijdens het Beter Benutten café vertelden Andries van Daalen van wehkamp.nl en Ruud de Groot namens Vitens hoe zij dit hebben aangepakt en gaan aanpakken. Ook hun verwachtingen ten aanzien van het reisgedrag van hun medewerkers kwamen aan bod.

Na afloop van de presentaties en workshops kregen de aanwezigen een rondleiding in het nieuwe pand van wehkamp.nl.

Fotoverslag Café en nieuw distributiecentrum wehkamp.nl

 

BBZKN Een bereikbare en gastvrije regio. Daar werken de gemeente Zwolle en Kampen, provincie Overijssel en regionale bedrijven en organisaties samen aan binnen het programma Beter Benutten Zwolle Kampen Netwerkstad (BBZKN).

Gerelateerde artikelen

Back to top button