Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

Berkum haalt keeper Jelle Brouwer

Zwolle – VV Berkum heeft voor het nieuwe seizoen 2017-2018 keeper Jelle Brouwer aan zijn hoofdselectie toegevoegd. Met de 30-jarige Zwollenaar haalt de club een ervaren doelman in huis, want Brouwer kwam de laatste vier seizoenen uit voor ZAC en keepte daarvóór bij ’t Harde en HTC.

Berkum breidt zijn eerste selectie uit in verband met de promotie naar de hoofdklasse, waarin meer wedstrijden moeten worden gespeeld. Daar komt bij dat Bjarn Onderstal, afgelopen seizoen tweede keeper bij de Zwollenaren, gaat verkassen naar WHC.

Brouwer moet bij Berkum de strijd voor een basisplek aangaan met de huidige eerste keeper Dominic van Hoof en het jeugdige talent Huib Veurink, maar daar is hij niet bang voor. “Het lijkt me een ontzettend mooie en sportieve uitdaging om de concurrentie aan te gaan en ook om op een hoger niveau te trainen. Het zal een hele overgang zijn, maar ik zie er naar uit en ben blij verrast met de belangstelling,” laat Brouwer weten.

Eerder werd al bekend dat middenvelder Hoeseb Yakob (21) komend seizoen HHC Hardenberg gaat verruilen voor Berkum. Ook Björn Bakker (23), die nu nog uitkomt voor zondaghoofdklasser MSC uit Meppel, zal het komende seizoen voor Berkum spelen.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button