EconomieVoorpagina

FEBO Zwolle nu ook thuisbezorgd tot in de nachtelijke uren

Zwolle – De vestiging van FEBO aan de Grote Markt is sinds 1990 niet meer weg te denken uit het stadscentrum van Zwolle. Zowel overdag als tijdens de nachtelijke uren weten de gasten de verse snacks van FEBO te vinden in de vestiging of online.

Online bestellen / thuisbezorgd

Sinds enkele jaren bezorgd FEBO aan huis en vanaf 2016 ook in de nachtelijke uren.

Manuel Bos, vestigingsmanager, vertelt; “Niet alleen na het uitgaan in het centrum, maar ook na een feestje thuis willen onze gasten graag een verse kroket of grillburger eten. Wij hebben een uniek warmhoudsysteem waarmee we juist de frites knapperig kunnen houden. Tevens hebben we een aparte ‘koude box’ waar ons roomijs en milkshakes in worden vervoerd”.


Febo-banner-online-bestellen

Online bestellen

Openingstijden

Maandag 11:30 – 02:00
Dinsdag 11:00 – 03:00
Woensdag 11:00 – 03:00
Donderdag 11:00 – 04:00
Vrijdag 10:30 – 04:30
Zaterdag 10:30 – 05:30
Zondag 12:30 – 01:00

Zwolle beste FEBO van Nederland 2016

FEBO Zwolle is eind 2016 door de eigen Franchise organisatie uitgeroepen tot de beste vestiging van Nederland! FEBO Zwolle laat daarmee de andere 69 vestigingen achter zich door aan te tonen dat deze vestiging op alle vlakken in staat is top kwaliteit te leveren.

De bekende snackketen FEBO is met 70 vestigingen door heel Nederland uitgegroeid tot een begrip. De eerste vestiging werd in 1941 geopend in Amsterdam op de hoek van de Amstelveenseweg met de Karperweg. Destijds was het nog een banketbakkerij die opereerde onder de naam ‘Maison Febo’.

Iedere dag worden er in de eigen FEBO fabriek verse snacks bereid, samengesteld volgens originele recepturen en met uitsluitend het beste Nederlandse rund-, kalfs- en kippenvlees. Dit vlees wordt verreikt met de beste kruiden, échte roomboter en een uitstekende kwaliteit bloem om er bijvoorbeeld de inmiddels beroemde rundvleeskroket of het speciaaltje van te maken.

Verse bereide snacks, samengesteld volgens originele recepturen en met uitsluitend het beste Nederlandse rund-, kalfs- en kippenvlees

Nog dezelfde dag brengt FEBO haar snacks met eigen koeltransport naar de vestigingen door het hele land. Doordat de snacks niet worden ingevroren wordt de beste kwaliteit geleverd.

Voor meer informatie over FEBO, onze geschiedenis en ons assortiment neem je een kijkje op onze website

FEBO Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button