Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieVoorpagina

Ballenbak, modder en tekenen voor burgemeester en wethouders

Oplossen van raadsels in de ballenbak, met je schoenen door de modder en het laten zien van je creatieve talenten! De burgemeester en wethouders stonden twee dagen lang midden in de dagelijkse praktijk van Zwollenaren. Goed voor de verbinding tussen politiek, gemeentebestuur en de mensen en bedrijven waar het over gaat.

Burgemeester en wethouders werden overal van harte ontvangen. De mensen van de bedrijven, scholen, verenigingen en organisaties vertelden graag over hun werk en andere zaken die hun bezighielden.  De wethouders en burgemeester waren zichtbaar geïnteresseerd.

De wethouders René de Heer en Filip van As lieten op de klanken van muziek hun tekentalenten zien bij het Cibap, de vakschool voor verbeelding. Henk Jan Meijer en Ed Anker namen plaats in de schoolbanken bij Hilal (Islamitische basisschool). Jan Brink en Ed Anker keken rond op de Zorgboerderij De Huppe. En de wethouders Jan Brink en Ed Anker kraakten samen met Burgemeester Henk Jan Meijer de code tot de schatkamer bij Djambo Kidsplay (tegenover zwembad de Vrolijkheid).  Nelleke Vedelaar ging samen met haar collega’s Filip van As en Jan Brink winkelen bij ‘zelfbedieningsvrijmarkt’ mijnTafel. Het ‘College op Bezoek’ wordt afgesloten met een gezamenlijk diner bij Resto VanHarte.

Ook in 2015 wordt het ‘College op Bezoek’ georganiseerd. Burgemeester en wethouders gaan dan drie keer (twee dagen) op pad.

Burgemeester en mascotte Djambo Kidsplay , fantastisch voor de kinderen
Burgemeester en mascotte Djambo Kidsplay , fantastisch voor de kinderen
Wethouder Jan Brink neemt even een 'selfie' bij de zorgboerderij De Huppe
Wethouder Jan Brink neemt even een ‘selfie’ bij de zorgboerderij De Huppe
15692945706_80641e5974_z
Voltallige college bij het Hedon
15091905144_e341c94565_z
Wethouder Renée de Heer heeft talent voor tekenen op muziek. Locatie Cibap – vakschool voor de verbeelding
15716602531_3b61361d42_z
Wethouders Jan Brink en Ed Anker krijgen een toelichting op de timmerwerkplaats bij zorgboerderij de Huppe. De werkplaats is een initiatief van de deelnemers zelf. Daar krijg je enthousiaste mensen van, aldus de mevrouw van zorgboerderij De Huppe.
15533310137_2cd40f9e06_z
Jan Brink en Ed Danker krijgen les in moestuin technieken
15098765753_499711773c_z
Voor Ed Anker gaat de deur van de kluis open bij Djambo Kidsplay
Filip van As tekent op muziek bij het Cibap

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button