Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

‘Samba’ in première bij het Fraterhuis – van de makers van ‘Intouchables’

Op donderdag 13 november gaat om 14.00 en 20.30 uur ‘Samba’ in première in het Fraterhuis. In verband met de grote belangstelling voor de opvolger van “Intouchables” zet het Fraterhuis hoog in met twee première voorstellingen op een dag. Deze Franse komedie, van dezelfde makers als succesfilm ‘Intouchables’, vertelt het verhaal van asielzoeker Samba (Omar Sy) en succesvol manager Alice (Charlotte Gainsbourg).

Zowel Samba als Alice proberen hun leven een nieuwe wending te geven. Door een speling van het lot komen ze bij elkaar uit om dit te doen. Vol emotie, humor en levensplezier slaan ze samen een nieuwe weg in. Een heerlijk verhaal, vol ontroerende momenten en met prachtige personages die zo uit het leven lijken te zijn gestapt.

Succesduo Intouchables keert terug

De in 2012 verschenen film ‘Intouchables’ was ruim een jaar lang de filmhit van Zwolle en Nederland. Nog altijd prijkt deze film bovenaan het lijstje films dat de meeste bezoekers ooit trok in het Fraterhuis. Ruim 10.000 Zwollenaren zagen deze film. De makers keren twee jaar later terug in het Zwolse filmheater met een gelijkwaardige opvolger ‘Samba’.

‘Samba’ gaat op 13 november om 14:00 uur in première in het Fraterhuis. Daarna is de film tot 2 december te zien in het Fraterhuis.

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button