Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Andy Burrows in januari naar Hedon

Zondag 25 januari treedt Andy Burrows op in Zwols poppodium Hedon. De man speelde eerder in de Britse bands Razorlight en We Are Scientists en wist twee jaar geleden solo de megahit Hometown te scoren. Nu is Burrows terug met het nieuwe album Fall Together Again. Kaartverkoop voor de show in Hedon start aanstaande vrijdag om 10:00 uur via www.hedon-zwolle.nl en de lokale Plato.

Voor velen was wellicht de hitsingle Hometown een eerste kennismaking met Andy Burrows, maar de man was al langere tijd met zijn muziekcarrière bezig. Met groot succes. Zo speelde hij in Razorlight en schreef hij hun grootste hit, America. Samen met Tom Smith, zanger van Editors, bracht hij eind 2011 het zeer goed ontvangen kerstalbum Funny Looking Angels.

Nu, twee jaar na het succesvolle soloalbum Company met het daarvan afkomstige Hometown, is Burrows terug met het nieuwe Fall Together Again. Briljante en onbeschaamde melodische soft rock wat zo op de Amerikaanse FM-radio uit de jaren ’70 had kunnen komen.


ANDY BURROWS

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zondag 25 januari
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 17,50

Kaarten voor dit optreden zijn vanaf vrijdag 28 november om 10:00 uur verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button