Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

14 organisaties en 8 vrijwilligers uit Zwolle genomineerd voor Overijsselse Vrijwilligersprijs 2014

Op 7 november 2014 wordt in het Provinciehuis in Zwolle voor de zestiende keer de Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt. Binnen de gemeente Zwolle zijn 14 organisaties en 8 vrijwilligers genomineerd.

Eén op de drie inwoners actief als vrijwilliger

Overijssel zet haar vrijwilligers jaarlijks in het zonnetje met de Overijsselse Vrijwilligersprijs! En niet geheel zonder reden. Bijna een op de drie inwoners van Overijssel doet namelijk actief aan vrijwilligerswerk. Mensen die werk verrichten dat onbetaalbaar is. Zij leveren op deze manier een onvervangbare bijdrage aan de samenleving.

Om deze vrijwilligers op een bijzondere manier in het zonnetje te zetten, wordt elk jaar de Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt.

Stemmen tot 6 november

Er kan door het publiek nog tot 6 november2014 gestemd worden op organisaties of individuele vrijwilligers.

Genomineerden Zwolle individueel:

Prijzen

De OVP 2014 kent de volgende prijzen:

Drie prijzen voor zowel de individuele winnaars als de vrijwilligersorganisaties.

  •     1e prijs: € 1000,-
  •     2e prijs: € 650,-
  •     3e prijs: € 350,-
De prijzen voor individuele vrijwilligers zijn waardebonnen waarmee een hartenwens kan worden vervuld. De prijzen voor de organisaties zijn geldbedragen.

Publieksprijs

Naast de officiële juryprijzen kent de OVP ook de publieksprijs (€ 500,-) voor zowel individuele vrijwilligers als -organisaties. Vanaf 8 oktober tot een dag voor de uitreiking worden alle (geselecteerde) genomineerden getoond op deze website en kan iedere inwoner van Overijssel stemmen op zijn/haar eigen favoriet.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button